Septembarska Visa kampanja je završena. Detaljnije ovdje

Korpa

Vaša korpa je prazna.

Pogledajte našu široku ponudu proizvoda i pronađite nešto što vam se sviđa!

OREA slavi 3. rođendan

13.11.2021.

Ovih dana slavimo tri godine otkako je OREA ugledala svjetlost Vaših ekrana. Mala ekipa velikih snova odvažila se upustiti u avanturu koja tri godine i jednu globalnu pandemiju kasnije broji preko 150 kreativaca, koji svoje rukotvorine izlažu i prodaju putem platforme.

OREA ne bi bila to što jeste da nije vas
- neko bi rekao "registrovanih korisnika", ali mi kažemo vizionara koji su od samog početka prepoznali vrijednost unikatnih ručno rađenih proizvoda sa lokalnom etiketom.

  • Upravo zahvaljujući Vašim kupovinama i podršci, pomažete ne samo očuvanje postojećih već i kreiranje novih radnih mjesta - što se posebno pokazalo važnim u najtežim trenucima pandemije.
  • Doprinijeli ste da uspješno organizujemo tri Art Marketa i da prikupimo preko 20.000 KM za potrebe rada Roditeljske kuće udruženja Srce za djecu oboljelu od raka.
  • Kupovinom određenih proizvoda, pomogli ste da prikupimo i doniramo određenu svotu novca za potrebe borbe protiv raka dojke.
  • Vašim korištenjem, ali i sugestijama, pomogli ste da OREA bude izabrana u Top 10 najinovativnijih startupa u Jugoistočnoj Evropi u sklopu PowerUP programa Svjetske banke i konsultantske kuće Deloitte.
  • I najvažnije od svega, pružate priliku mnogima da ostvare san i svoj hobi ili strast pretvore u dodatnu zaradu ili full-time posao.

Zbog svega navedenog, želimo Vam se od srca zahvaliti što ste bili uz nas prethodne tri godine, i nadamo se da ćete uz nas ostati i narednih 100, kako bismo zajedno ispisali najljepše stranice priče zvane OREA.

Pred nama je i dalje onaj isti ružičasti san: da izgradimo najveću zajednicu kreativaca u Evropi i zato vas pozivamo da nam pomognete da proširimo vijest i svijest o domaćim rukotvorinama. Pozovite rodbinu, prijatelje i poslovne kolege da se pridruže sretnoj OREA porodici i ugradite dio sebe u naš zajednički uspjeh, a onog dana kada OREA postane najveća zajednica kreativaca u Evropi, moći ćete s ponosom reći da ste i sami tome doprinijeli.

Želimo vam puno zdravlja, sreće i još mnogo OREAstičnih rukotvorina!